top of page
  • Foto van schrijverComfort Service

Is uw volgende ketelonderhoud al afgesproken?


Wist u dat u met behulp van een jaarlijks onderhoud van uw verwarmingsketel door een expert tot wel 20% kan besparen op uw brandstofverbruik? Daarnaast kan u door regelmatig te controleren ook schade en pannes voorkomen, en ervoor zorgen dat uw installatie langer meegaat. Misschien wel de belangrijkste reden voor regelmatig ketelonderhoud is echter het feit dat het sinds 2007 in Vlaanderen verplicht is om minstens één keer per jaar uw verwarmingsketel te laten onderhouden, ongeacht het type brandstof dat u verbruikt. Daarom stellen we bij Comfort Service in Genk de ervaring en expertise van onze specialisten tot uw beschikking voor onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels van alle merken.


Voordelen van regelmatig onderhoud van uw verwarmingsketel.


Afgezien van het feit dat jaarlijks onderhoud al meer dan 15 jaar verplicht is in Vlaanderen, beseffen veel mensen niet dat een regelmatige inspectie van hun verwarmingsinstallatie ook heel wat voordelen met zich meebrengt.


Vermijd problemen

Zeker tijdens de koude wintermaanden kan het heel vervelend zijn als de verwarming het plots niet meer doet. Dergelijke situaties kunnen vermeden worden door uw verwarmingsinstallatie regelmatig na te laten kijken door een specialist.Voorkom gevaarlijke situaties

Een probleem met de werking van uw verwarmingsketel kan in erge gevallen ook leiden tot gevaarlijke situaties. Als gevolg van gebrekkig onderhoud kan de kwaliteit van de verbranding in de installatie verslechteren. In combinatie met een slechte verluchting van de ruimte waarin de ketel geïnstalleerd staat, kan dat leiden tot (levens)gevaarlijke koolstofmonoxidevergiftiging van de bewoners van de woning.


Bespaar kosten

We haalden het eerder al kort aan, maar een regelmatig onderhoud van uw verwarming kan leiden tot een besparing van wel 20% van uw totale jaarlijkse verwarmingsfactuur. Gezien de huidige energieprijzen is dat zeker meer dan welkom!


Tijd voor het verplichte onderhoud van uw verwarmingsketel? Neem vrijblijvend contact op met Comfort Service in Genk en vergeet niet om ons om een gratis offerte te vragen!


Opmerkingen


bottom of page