top of page
centrale verwarming

Installatie en renovatie van centrale verwarming in regio Limburg (België)

Professionele plaatsing

Wilt u in uw nieuwbouw een centrale verwarming plaatsen of is uw oude cv-ketel of boiler aan vervanging toe?

Al meer dan 30 jaar voeren we bij Comfort Service in Genk installaties uit van centrale verwarming in regio Limburg. Net door deze ervaring weten we perfect wat nodig is om u warmte en comfort te bieden. Zo werken we steeds met merken die een flinke reputatie genieten in de sector. Zo geloven we rotsvast in de kwaliteit van Viessman bij de installatie van gasketels en gebruiken we mazoutketels van het merk Wolf. Ons team helpt u graag met de installatie ervan.

Zoekt u een meer ecologische manier van verwarmen, dan bent u bij Comfort Service aan het goede adres voor de installatie van zonnesystemen. We kunnen bijvoorbeeld thermische panelen of pelletketels combineren met uw bestaande cv-installatie. We overlopen met u graag de mogelijkheden hieromtrent.

 

Vanaf 2022 is de wetgeving rond stookolieketels aangepast. Zo mogen er geen mazoutketels meer geplaatst worden in een bestaande woning waar er gas beschikbaar is in de straat. Voor meer info kan u terecht op volgende link: https://www.vlaanderen.be/eisen-voor-nieuwe-verwarmingstoestellen

Investering die u makkelijk terugverdient

Het plaatsen of renoveren van een centrale verwarmingsketel wordt vaak uitgesteld omdat het een flinke kost is.

Toch is dat niet zo verstandig, zeker niet gezien de fiscale voordelen omtrent het onderhoud van een verwarmingsketel en het plaatsen van een condensatieketel al een tijdje uit het beeld zijn verdwenen. Met de steeds hoger wordende energiefactuur ligt het voordeel dat u kunt hebben vooral in het energiezuinig maken van uw centrale verwarming. 

divider_1.png

Omdat de installatie van een nieuwe centrale verwarmingsketel ervoor zal zorgen dat uw verwarming optimaal werkt, betekent dat een lager energieverbruik, en dus een lagere energiefactuur. Welke centrale verwarming net de beste optie is voor uw persoonlijke situatie hangt af van uw voorkeuren wat cv-ketel en verwarmingstoestellen betreft. Kiest u voor elektriciteit, aardgas, stookolie of hout als energiebron? Comfort Service heeft meer dan 30 jaar ervaring in de sector en geeft u graag vrijblijvend advies. 

Op zoek naar een installateur van centrale verwarming in Limburg?
Neem contact op met Comfort Service. 
bottom of page