top of page
centrale verwarming

Onderhoud en herstellingen van centrale verwarming in Limburg (België)

Verplicht onderhoud

Wist u dat een onderhoud van uw cv-ketel verplicht is?

Zo moet uw gasketel tweejaarlijks van een onderhoud worden voorzien. Bij een mazoutketel is dat zelfs jaarlijks. Dat onderhoud moet worden uitgevoerd door een erkend technicus. Comfort Service in Genk komt graag bij u langs om na te gaan of uw installatie nog naar behoren werkt. Ons team stelt uw toestel ook weer helemaal af zodat de verbranding milieuvriendelijk en energiezuinig plaatsvindt. Wij voeren onderhoud en herstelling uit op alle merken. 

 

Een onderhoud is niet alleen goed voor uw energieverbruik en dus uw energiekosten, maar het voorkomt ook gezondheidsrisico’s zoals CO-vergiftiging of brandgevaar. Wanneer uw cv-ketel defecten vertoont, dan lossen onze medewerkers deze meteen voor u op. Na het onderhoud krijgt u van ons een verbrandings- en reinigingsattest. Indien gewenst houden we u eveneens op de hoogte wanneer uw volgende onderhoud vereist is.

Uitvoeren van herstel

Onze techniekers bezitten niet alleen de nodige vergunningen en expertise voor het keuren van uw cv-ketel, maar kunnen eveneens herstellingen uitvoeren.

 

Ook wanneer er nog geen onderhoud gepland is en uw verwarmingsketel defect is, komt Comfort Service snel bij u langs. Niemand zit immers graag lang zonder warm water of verwarming tijdens de koude wintermaanden. 

divider_1.png

Om onze klanten zo snel mogelijk van dit ongemak te verhelpen, komen onze medewerkers meteen langs. Ze hebben de nodige ervaring en kennis voor het uitvoeren van cv-ketels van tal van alle merken, van Viessmann tot Wolf en van Vaillant tot Buderus. 

  • Uitvoeren van wettelijk onderhoud cv-ketel

  • Snelle interventies voor herstellingen centrale verwarming

  • Knowhow van alle merken

Is uw cv-ketel aan een verplicht onderhoud toe of is een herstelling vereist?
Doe een beroep op de expertise en snelle service van Comfort Service in Genk. 
bottom of page