top of page
  • Foto van schrijverComfort Service

Is het nu het moment om een airco te plaatsen?

Bekijk onze folder!

CSSA FOLDER front.fs
.pdf
Download PDF • 1.92MB


We hoeven het u vast niet meer te vertellen, maar de energieprijzen zijn de laatste maanden de lucht ingeschoten. Verschillende geopolitieke ontwikkelingen over de voorbije maanden en jaren hebben ervoor gezorgd dat het vrijwel nog nooit zo duur is geweest om een gemiddelde woning in België van energie te voorzien als vandaag de dag. Daarom helpt Comfort Service haar klanten op verschillende manieren om de energiekosten betaalbaar te houden. Het plaatsen van een airco is er daar eentje van, zeker wanneer u al zonnepanelen heeft liggen en al helemaal als u nu al meer stroom opwekt dan u verbruikt.


Airco plaatsen om kosten te besparen?

Dit klinkt op het eerste gezicht misschien tegenstrijdig, maar het plaatsen van een airco kan u wel degelijk helpen om de energiekosten binnen de perken te houden. We hebben het dan natuurlijk wel over de state-of-the-art modellen waar wij bij Comfort Service mee werken, aangezien deze qua energie-efficiëntie kunnen rekenen bij het koelen op een A++ label en bij het verwarmen zelfs op een A+++ label. Deze efficiëntie varieert met name naargelang model en seizoen.


Binnenin het eigentijdse ontwerp van onze airco’s vindt u vooruitstrevende technologie wat betreft de warmtewisselaars en geïntegreerde omgevingssensoren, zodat de toestellen altijd optimaal draaien. De hoogwaardige ionisatoren en filters zorgen voor een betere luchtkwaliteit, de multidirectionele luchtroosters verspreiden de lucht evenmatig, en de wifi-ontvangers geven u zelfs de mogelijkheid om de volledige systemen vanop afstand te besturen. Als kers op de taart maken onze airco’s nauwelijks geluid, waardoor u zich dus ook over geluidsoverlast geen zorgen hoeft te maken.


Overweegt u zelf om een airco te laten plaatsen? Dan nodigen we u graag uit om al eens een kijkje te nemen in onze uitgebreide folder. Voor meer informatie en een gratis offerte kan u daarnaast altijd vrijblijvend met ons contact opnemen!

Comments


bottom of page