Een goede airco biedt veel voordeel

Comfort Service Schuermans Adam

divider_1.png

Optimalisering van de woon- en werkomgeving

Verwarmingsinstallatiebedrijf Comfort Service (Genk) is ook specialist op het gebied van airco installaties. Wij beschikken over ervaren professionals op dit gebied om bij u thuis of op het werk een comfortabele airconditioning te installeren. Een door ons vakkundig geplaatste airco-installatie biedt veel voordelen. Ervaar het comfort van een heerlijk gekoeld huis en van een constant binnenklimaat. Met een airco regelt u niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid. Dit zorgt ervoor dat het met warme dagen ook binnen heerlijk toeven is en het niet benauwd aanvoelt.

Airconditioning op maat

Bij Comfort Service kunnen wij u uitgebreid adviseren over de meest geschikte airco-installatie. Wij maken een inventarisatie van de woonsituatie voor een oplossing op maat, die volledig afgestemd is op uw persoonlijke behoeften. Vanzelfsprekend werken wij met de beste merken airco-installaties. Ons aanbod is groot en wij leveren verschillende soorten aircosystemen voor een perfecte luchtkoeling van uw huis.

Koelen en verwarmen met één (airco)systeem

Als ervaren installateur raden wij de aanschaf van een airco-installatie aan, omdat een modern aircosysteem het gehele jaar door een goed rendement oplevert. Het is goed om te weten dat de meeste aircosystemen in ons assortiment zijn uitgerust met een warmtepomp die kan worden ingezet voor de warmtevoorziening van uw woning of bedrijf. Hiermee bespaart u bovendien aanzienlijk op de energiekosten, want voor de verwarming van uw leefruimte wordt de reeds aanwezige warmte uit de circulerende lucht gehaald. Dat is een reden te meer om over te gaan op een aircovoorziening in huis!

Aarzel niet en neem contact op voor een vrijblijvende offerte en een advies op maat!

Realisaties

Bekijk onze nieuwste
ontwikkelingen.

Comfort Service

3600 Genk

Alle werkdagen van 9u tot 12u en 13u tot 17u