Onderhoud en herstellingen verwarmingsketels te Genk (Limburg)

Comfort Service Schuermans Adam

Neem contact op

Onderhoud van verwarmingsketels, mazout – en gasinstallaties

Onze techniekers zijn gediplomeerd en zijn in het bezit van de nodige wettelijke certificaten om het onderhoud te mogen doen aan alle mazout-en gasinstallaties.

Onderhoud van de mazoutketel

Dit onderhoud moet jaarlijks gebeuren, de klant wordt dan ook jaarlijks telefonisch op de hoogte gebracht voor een jaarlijksonderhoud. Deze is steeds vrijblijvend.

Bij het onderhoud wordt de ketel en brander volledig gereinigd, de schouw geveegd, de brander wordt voorzien van een nieuwe verstuiver. Vervolgens wordt de ketel afgesteld binnen het kader van de huidige Belgische norm. Dit wil zeggen dat de uitstoot zo laag mogelijk wordt gehouden en toch rekening te houden met het verbruik of rendement. Dit geschiedt door middel van electronisch meetgereedschap en vakmanschap. Tevens ontvangt u een verbrandings– en reingingsattest.

Onderhoud van de gasketel

Het onderhoud van de gasketel moet 2 jaarlijks gebeuren, hiervan word je dan ook telefonisch van op de hoogte gebracht. Naargelang het type van toestel, wordt de brander, ventilator, vuurhaard enz… onderhouden. Hiervoor hebben wij ook aangepast gereedschap en meetapparatuur. De gastoestellen worden nagemeten op hun verbranding, rendement alsook de gasdruk. Net als bij de mazoutinstallaties ontvang je alle nodige wettelijke attesten zodat je conform bent met de wet.

Graag een offerte of meer informatie gewenst?

Realisaties

Bekijk onze nieuwste
ontwikkelingen.

      Geraertsstraat 74,
         3600 Genk

     089 24 63 32

Alle werkdagen van 9u tot 12u en 13u tot 17u