Installatie & renovatie centrale verwarming te Genk (Limburg)

Comfort Service Schuermans Adam

verdeler
Neem contact op

Het juiste adres voor de kwalitatieve installatie en renovatie van uw centrale verwarming in de provincie Limburg

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van de installatie van centrale verwarming weten wij als geen ander wat we moeten doen om u warmte en comfort te bieden. U kunt dan ook bij ons terecht voor nieuwe installaties en renovaties van centrale verwarmingen. Daarnaast kan u ons ook steeds contacteren voor onderhoud of herstellingen aan uw verwarmingsketels. 

Nu dat de aangifte van de personenbelasting weggevallen is en je geen premies meer krijgt, mag je niet twijfelen om je oude installatie te vervangen. Als je je traditionele mazout- of gasinstallatie zou vervangen door een condensatie mazout – gastoestel kan je snel een energiebesparing doen van zo’n 20 tot 40 %. Als je dan de rekening maakt, is jouw nieuwe installatie snel terug verdiend.

Zonnesystemen of vastebrandstofketels

Heb je trouwens al eens stil gestaan bij hernieuwbare of regeneratieve energie zoals zonnesystemen (bvb. thermische panelen) of vastebrandstofketels (houtvergassings of pelletketels)? Deze kunnen vaak in combinatie met een bestaande installatie en met opslag in buffervaten. Enfin er zijn tal van mogelijkheden en tal van combinaties die het brandstofverbuik sterk kunnen verminderen, steeds rekening houdend met de omgeving en het milieu. 

Aarzel dus niet om aan ons raad te vragen! Ons team is steeds bereid jullie op een professionele wijze te begeleiden tot een juiste installatie op maat van uw behoefte.

Gemeentelijke premies : Er zijn gemeenten die ook nog een premie geven voor de plaatsing van een condensatieketel.
Alle info vindt u op http://www.energiesparen.be/subsidies/subsidiemodule.

Omdat ons bedrijf voor kwaliteit staat werken we enkel met merken zoals: Viessmann, De Dietrich, Flamco, Danfoss, Euro Index, Wolf.

Graag een offerte of meer informatie gewenst?

Realisaties

Bekijk onze nieuwste
ontwikkelingen.